home
contact
route
Diensten Realisaties
 
…zorg(t) voor Uw BUITENruimte…
 
 
Bij de aanschaf van een woning, of bij nieuwbouw is het essentieel om na te denken op lange termijn. Dit is ook zo met de tuin! De landschaps- en tuinarchitect speelt hierbij een heel belangrijke rol: door z'n brede kennis van materialen, werkmethoden en een langetermijnvisie bent u verzekerd van een geslaagd project!
Tuinen met een duidelijke krachtige vormgeving en oog voor elk detail die het verschil maken, dat is waarvoor EXTERIOR staat. 
 
Een complete tuin aanleggen of slechts kleine veranderingen realiseren, wij doen het zorgvuldig en u bent verzekerd van een goed eindresultaat. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid en modern machinepark. Wij bieden u een totaalconcept met één aanspreekpunt.
 
Het onderhoud van uw tuin kost vaak veel tijd en energie, maar het op de juiste manier onderhouden van uw tuin is een voorwaarde om de kwaliteit te waarborgen. Wij nemen u deze taak graag uit handen en kunnen het onderhoud compleet voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een onderhoudscontract, voor- en najaarsbeurt of een eenmalig onderhoudsbeurt.
 
Uw tuin is bij ons in goede handen!Laatste nieuws
Meeënheide 115 3600 Genk Tel. 089/35.63.47 Fax. 089/35.73.96 BTW BE 0885 892 882